duminică, 22 octombrie 2017

Un nume care promite: Lisa Loeb

Lisa Loeb este cântăreață, compozitoare, producător, artist turistic, creator stilistic și filantrop, care și-a început cariera în muzică cu melodia "Stay (I Missed You)" din filmul „Reality Bites”. 
Artist independent, Lisa a fost primul muzician pop care a avut un single editat, în lipsa vreunui contract semnat cu o casă de discuri. A urmat apoi un remarcabil hit single „Do You Sleep“, „I Do“ și albumele «Cake și Pie» și «No Fairy Tale», printre altele. 
Lisa continuă să realizeze cântece pop irezistibile pentru secolul 21, în timp ce proiectează ochelari de vedere, scrie cărți pentru copii și sprijină cauze non-profit. 
Este mama a doi copii, stabilită în Los Angeles. 
Mai este bine cunoscută de părinți și copii pentru albumele sale "Catch the Moon" (cu Elizabeth Mitchell) și exclusiv pentru Amazon Music, "Nursery Rhyme Parade!” şi "Feel What U Feel" (alături de Craig Robinson și Ed Helms). 
De asemenea, ea a publicat două cărți CD pentru copii: "Lisa Loeb Songs for Movin and Shakin" și "Lisa Loeb's Silly Sing Along". 
În plus față de aceste albume patronează și o Tabără De Vară și încasează fonduri pentru Fundația ce-i poartă numele, pentru a permite copiilor, care în mod normal nu ar avea mijloace finaciare să meargă într-o tabăra de vară. În 2015, Asociația Taberelor pentru Copiii din SUA, New England, a declarat-o pe Lisa Loeb drept președinte onorific.
Dintre aparițiile ei recente în film și televiziune merita să amintim de producția Netflix's „Sandy Wexler”, „Land’s Teachers”, producţia Amazon „Creative Galaxy”,  „@Midnight”  cu Chris Hardwick, „Last week Tonight with John Oliver”, „About a Boy”, şi „Hot Tub Time Machine 2”. 
Lisa are în prezent un turneu în Statele Unite și Canada, lansează noi stiluri de ochelari „Lisa Loeb Eyewear” și va lansa în curând videoclipuri care să promoveze nou ei album "Feel What U Feel" produs de Amazon Music.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blog Archive

Venetia

imagine 1 venetia imagine 2 venetia
imagine 3 venetia imagine 4 venetia

Colegii de BloG