joi, 5 august 2010

Jim Morrison vinde scump şi după moarte


Bucata de hârtie pe care Jim Morrison, solistul trupei The Doors, a scris versurile piesei "LA Woman", a fost vândută, la o licitaţie organizată în Marea Britanie, pentru suma de 13.000 de lire sterline (20.700 de dolari), informează mirror.co.uk.


Solistul grupului american The Doors a scris versurile pentru acest cântec, semnat "J-M/Doors", pe o coală A4, cu puţin timp înainte de a înregistra albumul "LA Woman", în 1971. La trei luni după lansarea albumului, Jim Morrison a murit la Paris, la vârsta de 27 de ani.


Coala de hârtie, expusă ultima oară în celebra Hard Rock Cafe din New York, a făcut parte dintre obiectele scoase la licitaţie, marţi, în oraşul Reading din comitatul Berkshire.


O pictură abstractă realizată de Jimi Hendrix a fost vândută pentru 8.400 de lire sterline (13.390 de dolari), o jachetă din catifea verde pe care celebrul chitarist american a cumpărat-o din Carnaby Street a fost achiziţionată pentru suma de 3.300 de lire sterline, iar o banderolă roşie purtată pe scenă de Hendrix a fost vândută pentru 800 de lire sterline (1.275 de dolari).


Un fan al trupei Beatles a plătit 1.200 de lire sterline (1.913 dolari) pentru un poster alb-negru al celebrului grup britanic, conţinând autograful lui John Lennon, distribuit gratuit de un ziar britanic în 1967.


Un set de fotografii cu John Lennon, Paul McCartney, George Harrison şi Ringo Starr a fost vândut cu 560 de lire sterline (892 de dolari).

Un comentariu:

  1. World_coins_shop8 august 2010 la 18:13

    Felicitari pentru site.
    Inta pe http://jim-morrison-fanclub.blogspot.com/ si lasa un comentariu despre Jim Morrison.
    Comentariul va aparea intr-o carte ,iar daca este de calitate vei primi si o carte gratuit.

    RăspundețiȘtergere

Blog Archive

Venetia

imagine 1 venetia imagine 2 venetia
imagine 3 venetia imagine 4 venetia

Colegii de BloG