vineri, 20 august 2010

Politica este o curvă? Dar cei care o slujesc?


O fostă prostituată din Rio de Janeiro, susţinătoare a luptei împotriva SIDA şi a drepturilor celor din industria sexului, candidează la alegerile parlamentare din Brazilia, din luna octombrie, sub sloganul "Puta Deputada", potrivit AFP. 

Expresia folosită drept slogan de Gabriela Leite, în vârstă de 59 de ani, candidata verzilor, "Puta Deputada" are semnificaţie dublă, cu sens figurat, înseamnă şi femeie uşoară, dar şi sfântă. 

Dacă va ajunge în Camera Deputaţilor a Parlamentului brazilian, ea promite să lupte pentru drepturile femeilor, după ce în 2003 a propus deja un proiect de lege pentru legalizarea prostituţiei. 

Răspunzând unui internaut deranjat de candidatura sa, Leite a răspuns, pe Twitter: "De ar fi candidatura mea sfârşitul lumii? Pentru că sunt o curvă? O curvă este în primul rând femeie? Nu ai ştiut?". 

Ea are un ONG care se ocupă de prevenirea infectării cu SIDA, dar a lansat şi o marcă de produse vestimentare, "Daspu", care are ca scop lupta împotriva bolilor cu transmitere sexuală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blog Archive

Venetia

imagine 1 venetia imagine 2 venetia
imagine 3 venetia imagine 4 venetia

Colegii de BloG