joi, 24 februarie 2011

România face inventarul

Compania Passe- Partout Dan Puric vă invită la TEATRUL DE PE LIPSCANI, sâmbătă, 26 martie 2011, la orele 19,00 la spectacolul ÎNCHIS PENTRU INVENTAR.

Spectacolul este o poveste despre vremuri repetabile! Comunismul nu a murit! E încă viu, crește în noi, chiar dacă lumea care l-a creat, nu mai există! 

Dragoș Huluba, Eduard Adam şi Violeta Huluba reconstruiesc un timp necunoscut pentru unele generații sau îngropat adânc, de către cei care l-au trăit. 


TOŢI CINCI” şi “DOI DINTRE NOI”, în turneu la Frankfurt 

Actorii Ana Pepine, Dana Paraschiv, Silviu Man, Paul Cimpoieru şi Ştefan Ruxanda vor susţine câte două reprezentaţii cu spectacolele "TOŢI CINCI" şi "DOI DINTRE NOI" pe scena Teatrului Internaţional de la Frankfurt, în perioada 23-28 februarie. 

"TOŢI CINCI" s-a jucat în 2009, timp de două săptămâni la Festivalul Internaţional de Teatru de la Avignon Off şi a reprezentat România, la Budapesta şi Praga, în 2009 şi 2010, de Ziua Naţională a României. 

Spectacolul "DOI DINTRE NOI" creat şi jucat de Ana Pepine şi Paul Cimpoieru, a obţinut medalia de aur în 2010, la Festivalul Internaţional de Drama şi Pantomima de Belgrad, Serbia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blog Archive

Venetia

imagine 1 venetia imagine 2 venetia
imagine 3 venetia imagine 4 venetia

Colegii de BloG