marți, 28 septembrie 2010

Actorii din distribuţia filmului "Sunetul muzicii" se vor reuni pentru prima oară după 45 de ani


Actorii din distribuţia filmului "Sunetul muzicii/ The Sound of Music" se vor reuni pentru prima oară, după 45 de ani, în luna octombrie, în emisiunea celebrei realizatoare de televiziune Oprah Winfrey, au anunţat, luni, producătorii talk show-ului, informează Reuters.

 
Julie Andrews, Christopher Plummer, Charmian Carr (Liesl) şi actorii care au interpretat rolurile celorlalţi şase copii ai familiei von Trapp vor povesti o serie de întâmplări petrecute în timpul filmărilor pentru acest lungmetraj, turnat în 1965 şi premiat un an mai târziu cu cinci Oscaruri, dar şi aspecte din vieţile lor de după acest lungmetraj, devenit unul dintre cele mai populare musicaluri realizate în istoria cinematografiei.
Emisiunea care va marca reunirea actorilor din distribuţia filmului "Sunetul muzicii" va fi difuzată pe 29 octombrie, au anunţat producătorii "The Oprah Winfrey Show".

 
Câţiva dintre adevăraţii copii ai familiei von Trapp, care au călătorit în lumea întreagă de-a lungul anilor pentru a interpreta cântecele devenite celebre graţie filmului, vor fi prezenţi şi ei în această emisiune.

 
Filmul "Sunetul muzicii" este difuzat cu regularitate la posturile de televiziune din lumea întreagă.

 
Charmian Carr şi unii dintre ceilalţi copii din film s-au mai reunit în trecut, însă fără Julie Andrews, în vârstă de 74 de ani, interpreta călugăriţei neastâmpărate devenită guvernanta Maria, şi fără Christopher Plummer, în vârstă de 81 de ani, interpretul rigidului căpitan von Trapp, care îşi conduce familia în Austria cu puţin timp înainte de izbucnirea celui de-Al Doilea Război Mondial.

 
Christopher Plummer, un renumit actor de teatru, a dorit în trecut să se distanţeze de acest film şi a refuzat să participe la o reunire a actorilor din distribuţia peliculei, organizată în 2005 pentru a celebra 40 de ani de la lansarea filmului, marcată de o lansare a acestuia pe suport DVD.

 
Însă în februarie 2010, Plummer a declarat într-un interviu că s-a împăcat cu rolul care l-a făcut celebru, deşi din cauza acestuia, în anii care au urmat după peliculă, a fost distribuit doar în roluri de personaje crispate.

 
"Nu detest filmul. Presa a înţeles mereu greşit acest aspect. Nu am urât deloc acel film. Pur şi simplu nu am considerat că rolul meu era prea grozav", a declarat Christopher Plummer.

 
Filmul "Sunetul muzicii" a câştigat cinci premii Oscar în 1966, inclusiv pentru cel mai bun film, iar coloana sonoră a peliculei, ce include cântece celebre precum "My Favourite Things" şi "Edelweiss" este una dintre cel mai bine vândute coloane sonore de film din toate timpurile, fiind premiată cu 12 discuri de platină.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blog Archive

Venetia

imagine 1 venetia imagine 2 venetia
imagine 3 venetia imagine 4 venetia

Colegii de BloG