marți, 7 septembrie 2010

Marea ecologizare urbană declanșată în Bucureşti


București, 3 septembrie: Unul dintre cele mai vizibile și active ONG-uri de mediu, Mai Mult Verde, a răspuns pozitiv invitației de a se alătura proiectului PARK(ing) Day. Astfel, avem rezervate trei locuri de parcare în care cetățenii pot fi informați cu privire la acțiunile viitoare ale Organizației. 

Mai mult, un centru de închiriat biciclete va funcționa în cadrul spațiului Mai Mult Verde de la PARK(ing) Day, pentru a promova, o data în plus, protejarea mediului prin folosirea mijloacelor de locomoție mai puțin nocive pentru ambient. 

Totodată, Mai Mult Verde a desfășurat un program amplu de încurajare a autorităților pentru amenajarea de containere pentru colectarea selectivă a deșeurilor în apropierea locuințelor. Ei își vor continuă acțiunea de strângere de semnături în cadrul PARK(ing) Day. 
 
Tot ce trebuie sa faci este să ne cauți în centru Capitalei pe 17 septembrie pentru că te vom învăța cum să protejezi mediul, RFI România te va premia cu materiale promoționale, iar PARK(ing) Day îți va oferi spațiul verde de care ai nevoie, în fiecare zi, în locul zero al aglomerației bucureștene. 


Numărătoarea inversa a început. Marea ecologizare urbană se declanșează. PARK(ing) Day - platforma de protejare a mediului, o acțiune desfășurată la nivel mondial.
Alte detalii aici

PARK(ing) Day este un proiect organizat Radio France Internationale, sponsorizat de ApaBucur Bucuresti, susținut de România Liberă şi PORT.ro. Coordonatorul proiectului, Lăcrămioara Brecea - 0723024062.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blog Archive

Venetia

imagine 1 venetia imagine 2 venetia
imagine 3 venetia imagine 4 venetia

Colegii de BloG