marți, 18 mai 2010

Regizorul Michael Pennington susţine un atelier de arta actorului la Memorialul Ipoteşti

Regizorul Michael Pennington va susţine un atelier de arta actorului pe teme shakespeariene, între 28 iunie şi 4 iulie, la Memorialul Ipoteşti, din Botoşani, a declarat, luni, în cadrul unei conferinţe de presă, directorea Centrului de Cercetare şi Creaţie Teatrală "Ion Sava", Alice Georgescu.


 

Cofondator al English Shakespeare Company şi interpret al unor roluri precum Hamlet sau Regele Lear, Michael Pennington a fost prezent, recent, la Festivalul Internaţional de Teatru Shakespeare de la Craiova şi Bucureşti.


 

Evenimentul este organizat de Consiliul Britanic în parteneriat cu Teatrul Naţional Bucureşti, prin Centrul de Cercetare şi Creaţie Teatrală "Ion Sava" şi Memorialul Ipoteşti.


 

La atelier sunt aşteptaţi să participe artişti din toată ţara, singurele condiţii de admitere fiind vârsta (până în 35 de ani) şi buna cunoaştere a limbii engleze. Selecţia dosarelor pentru cele 13 locuri disponibile va fi realizată de către organizatori. Alte două locuri sunt rezervate cursanţilor din Republica Moldova.

Atelierul se va încheia cu un spectacol-demonstraţie, ce va fi prezentat la Memorialul Ipoteşti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blog Archive

Venetia

imagine 1 venetia imagine 2 venetia
imagine 3 venetia imagine 4 venetia

Colegii de BloG